جدیدترین پرسش و پاسخ ها


جهت ثبت پاسخ برای سوالات باید در سایت ثبت نام نموده و یا وارد شوید.

مرغ محلی یا صنعتی ؟

برخی از مردم، مخصوصا قدیمی تر ها معتقد اند مرغ های محلی و روستایی چون آزادانه رشد می کنند مرغوبتر بوده و برای مصرف خوراکی سالم تر هستند. در حالیکه مرغ های جدید صنعتی چون خیلی سریع و تحت شرایط صنعتی پرورش میابند یا به اصطلاح مرغ 45 روزه اند خوب نیستند. آیا این مطلب صحیح است ؟ لطفا توضیح دهید.

نظرات   

# علی ابراهیمی پور- دانشجوی دکترا صنایع غذایی 1394-06-27 11:48
مرغ یک موجود همه چیز خوار است ! وقتی آزاد باشد هر چیزی روی زمین از دانه ها و باقیمانده ی غذاها تا ته سیگار و حشرات و ... را که ممکن است سمی و ضد تغذیه ای باشند می خورد. درحالیکه در شرایط پرورشی تغذیه ی دام کاملا کنترل شده است تا از منابع غذایی سالم استفاده شود و با مناسب ترین جیره ی غذایی حداکثر رشد انجام شود. چرا که با توجه به حجم بالای تولید در مرغداری ها بروز بیماری در حتی یک دام سبب بروز خسارت زیاد خواهد شد. بعلاوه تصور استفاده از هورمون ها شاید کمی دور از ذهن باشد چرا که قیمت این هورمون ها بسیار گران است و استفاده از آن چندان مقرون به صرفه به نظر نمی رسد.

شما امکان ارسال دیدگاه ندارید


غذا و دارو از منابع مشترک تامین میشوند.

غذای سالم و مناسب علاوه بر رفع نیاز های غذایی می تواند برخی نیاز های دارویی را نیز بر طرف سازد.

فعالیت این مجموعه تلاشی است جهت گسترش پژوهشها، گردآوری و انتشار محتوای علمی تخصصی با تمرکز بر مواد غذایی طبیعی

و تاثیر آنها بر پیشگیری ، کاهش و درمان بیماری های شایع.