لیست اعضا به ترتیب حروف الفبا |
|
علی ابراهیمی پور – دانشجوی دکترا صنایع غذایی
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید |
دبیر |
آهو افشاری نسب –کارشناس ارشد سم شناسی |
عضو |
مهرآرا آکنچی – دانشجوی داروسازی |
عضو |
فاطمه پرسا – دانشجوی داروسازی |
عضو |
مهدیه پیکامی – دانشجوی داروسازی |
عضو |
صبا تدبیری – دانشجوی داروسازی |
عضو |
علی ریسمانباف – دانشجوی داروسازی |
عضو |
ملیکا زمانی – دانشجوی داروسازی |
عضو |
فوژان ساعتیان – دانشجوی داروسازی |
عضو |
معصومه شجاعی – کارشناس ارشد صنایع غذایی |
عضو |
رضوان قلاوند - کارشناس ارشد صنایع غذایی |
عضو |
کیمیا کارگر – دانشجوی داروسازی |
عضو |
زهرا هادی – دانشجوی داروسازی |
عضو |
غذا و دارو از منابع مشترک تامین میشوند.
غذای سالم و مناسب علاوه بر رفع نیاز های غذایی می تواند برخی نیاز های دارویی را نیز بر طرف سازد.
فعالیت این مجموعه تلاشی است جهت گسترش پژوهشها، گردآوری و انتشار محتوای علمی تخصصی با تمرکز بر مواد غذایی طبیعی
و تاثیر آنها بر پیشگیری ، کاهش و درمان بیماری های شایع.